Zrození Nového a čas integrace

Máme za sebou energeticky velmi silný víkend, nesoucí energii ZROZENÍ NOVÉHO.

Já sama jsem prošla velkým přerodem, který můj systém ještě zpracovává...

Chci s vámi sdílet pár podpůrných informací, které vám pomohou proběhlé energetické přepisy a přeladění integrovat co možná nejvlídněji.

Každý zrod něčeho nového přináší jak radost a nadšení, tak nutnost přijmout změny, které přináší, a integrovat je do běžného života.

Silné energetické přepisy přináší možnost pozvednout svůj život na vyšší úroveň a otevřít se větší lehkosti Bytí.

Vyžadují ovšem naši důvěru. A ochotu spolupracovat.

Proces přeladění probíhá automaticky, bez našeho vědomí. Naše spolupráce však tkví v tom DOVOLIT a UMOŽNIT, aby mohl proběhnout.

Co to znamená?

  • Respektovat, že se "něco děje" a nechtít po sobě fungovat, jako „normálně“.

  • Věřit v Moudrost svého těla a následovat jeho potřeby.

  • Upřednostňovat jemnost a vlídnost k sobě (alespoň dočasně).

  • Posilovat důvěru v sebe a své vnitřní vedení, zejména pokud přichází nepochopení od druhých, které Vás „stahuje dolů“.

  • Respektovat případnou únavu, stavy „mimo“, vnitřní neklid či neukotvenost, nebo další projevy, které s sebou proces přeladění nese.

    Jsou to DOČASNÉ projevy a poleví, jakmile tělo zrekalibruje a naučí se v nových energiích „chodit“.

  • Vnášet do svého vnitřního systému KLID.

    Pomoci Vám v tom může jedna z mých osobních manter :-).

„I do této situace jsem schopna vnést KLID a MÍR.“

Celý proces se tím urychlí a vy budete moci začít využívat dary nové úrovně vědomí a bytí, na kterou vás současné energie ZROZENÍ NOVÉHO touží vyzvednout.

Energetické brány / portály

Období, kdy se "závoj" mezi hmotnou realitou každodenního života a vyššími úrovněmi Vědomí a Bytí velmi ztenčí. Máme možnost mnohem lépe rozeznávat hlas své duše / Vyššího Já / osobních průvodců a realizovat změny, ke kterým nás vedou. Otevírají se možnosti ke kvantovým skokům.

Jak je vědomě využít?

V první řadě rozhodnutím a záměrem.

Stačí v obecné rovině, např. „Rozhoduji se naslouchat více sám(a) sobě a nechat se vést svou Vnitřní Moudrostí.“ nebo „Kráčím a tvořím v tom nejvyšším Souladu, pro nejvyšší dobro všech zúčastněných.“ Nebo jakkoliv to pro sebe budete v danou chvíli vnímat nejvhodněji. Svými slovy. To, co vám rezonuje.

Vytvořením příležitostí,

...kdy se třeba jen na chvíli zastavíte, ztišíte, připomenete si svůj záměr a posílíte ho (vyslovíte, napíšete, nebo jinak zvědomíte...). Stačí pravidelně na pár minutek, nebo kdykoliv, kdy se cítíte „vychýlení“, rozhození, ve slepé uličce... Nejde o žádné složité nebo časově náročné meditační techniky. Jde jen o to uvědomit si, že se mohu na pár desítek sekund zastavit, vystoupit z energie, ve které se momentálně nacházím a změnit rozpoložení / energii, ze které tvořím.

Tím měním to, CO tvořím.

Nasloucháním

Tím, že dáte vědomě prostor té části sebe, která v „hluku“ každodenních povinností není slyšet. Ať už je to Vaše tělo, srdce, duše... Vnitřní Moudrost promlouvá mnoha různými způsoby. Náš jediný úkol je vytvořit podmínky pro to, abychom ji byli schopni uslyšet.

Respektem

...k tomu, že se nacházíte v období, které je energeticky silné a může přinášet výzvy / problémy, které jsou ve skutečnosti pozváním k tomu změnit ve svém životě něco, co už dosloužilo a dožaduje se propuštění, transformace, posunu...

Důvěrou...

...ve své Vnitřní Vedení a odhodláním ho následovat. Nemusíte hned vědět jak... Odpovědi přichází postupně, krůček po krůčku. Učíme se skutečné důvěře. A ta nestojí na tom, že vím dopředu, co a jak se bude dít. Důvěra znamená kráčet s vědomím, že v pravou chvíli se mi každý další krok ukáže.

Laskavostí a péčí o sebe

A uvědoměním, že nejvíce je laskavost a péče o sebe potřeba ve chvílích, kdy si myslíme, že je na ně nejméně času nebo pro ně nejsou vhodné okolnosti.

Učíme se vnášet Lásku, Klid a Mír i tam, kde se to zdá nemožné.

V tom tkví naše Síla.

Jsme schopni je vnést VŠUDE, kam se rozhodneme.

A ve skrytu duše toužíme po tom, to sami sobě dokázat.

Začít je ale třeba u sebe a svého vnitřního systému / světa.

Přeji vám krásné dny a vědomé tvoření v tom nejvyšším Souladu.

S láskou,

Katka